Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Μπερδεύτηκα στην κόλαση του ΔαΝΤη!

        Το Ημερολόγιο τρελάθηκε. Υποτίθεται πως έχει μια σειρά. Αλλά... υποτίθεται! Τρεις μέρες μετά το «δις εξαμαρτείν». Μία μέρα μετά του Αγίου (?) Βαλεντίνου. Μία μέρα πριν την Τσικνοπέμπτη. Χωράνε όλα στην ίδια εβδομάδα?

Τετάρτη 15/2/2012
      Σήμερα είναι της Απόγνωσης. Οσιομάρτυρας Πελασγίας και πασών επαρχιών!  Μεγάλη η χάρη της! Ανάμεσα σε αντισυνταγματικές συναλλαγές (Λάθος! Αλλαγές σκέτο. Χωρίς το συν-. Η συναλλαγή προϋποθέτει δύο και ορίζεται μεταξύ του «δούναι και λαβείν». Η χώρα απουσιάζει και απέχει από δοσοληψίες). Ανάμεσα σε κόκκινες βιτρίνες, καρδιές τεράστιες και κόκκινα μπαλόνια. Ανάμεσα σε ψητά, ψησταριές, κρεατικά και τσίκνες, κρασιά, ρετσίνες και χορούς. 
      Μπερδεύτηκα. Γιορτάζουμε ή θρηνούμε? Θρηνούμε εορτάζοντας ή εορτάζουμε  θρηνώντας? Θέλουμε μια ζωή όπως πριν και κάνουμε ό,τι τη θυμίζει. Μοιάζει. Μα η χώρα βουλιάζει. Ψάχνουν τα πνευμόνια καθαρό αέρα.

14/2/2012
       Η εκκλησία φωνάζει τα δικά της: «δεν είναι ο Βαλεντίνος Άγιος της ορθοδοξίας μας!!!». Και τούτες τις καρδιές τις αγαπησιάρικες τι θα τις κάνουμε Αιδεσιμότατε? Άλλωστε είναι όλες υποψήφιες για εμφράγματα και άλλες για εγχείριση ανοιχτής καρδιάς που δε θα κλείσει ποτέ. Θα μείνει πληγή ανοιχτή. Η καρδιά θα κοπεί στα δύο και θα πάρει κάθε κομμάτι το δρόμο του. Το ένα στην Ανατολή και το άλλο στη Δύση. Έτσι είναι η επικοινωνία των ερωτευμένων σήμερα. Πολωτική. Η μία θετικής ενέργειας και η άλλη αρνητικής παθητικότητας.

16/2/2012
    Έρωτας! Περνάει και από το στομάχι. Το απύθμενο στομάχι του νεοέλληνα, με προίκα-κληροδότημα το κατοχικό σύνδρομο. Τσικνίζει και την Πέμπτη του μετά τις φωτιές της Κυριακής.

Κυριακή 12/2/2012
    Ζωσμένοι αστυνομικοί προσπάθησαν να πνίξουν την κραυγή, να σβήσουν την οργή, να προστατέψουν την αρχή. Ποια αρχή? Ποια εξουσία? Ποια πολιτεία?  Αρχές. Δεν έχουμε Αρχές. Κανείς δεν εξουσιάζει. Αρχές. Δεν έχουμε Αρχές. Χαθήκανε μαζί με τις Αξίες. Τέλη. Έχουμε. Αβάσταχτα. Τέλος. Ήρθε. Δεν υπάρχουν Αρχές. Υπάρχουν μόνο Τέλη που γονατίζουν. Δεν υπάρχουν Αρχές, ούτε Ιδανικά. Απλά δύουν αργά. Τα πήρε  η Δύση και τα έκανε βρούβες. Για μας εδώ στα Βαλκάνια ανατέλλει μοναχά  το Τέλος μας. Έτσι αποφασίσαμε! Φασιστικά αλλά το αποφασίσαμε. Διότι:

εγώ ψηφίζω
εσύ ψηφίζεις
αυτός ψηφίζει
εμείς ψηφίζουμε
εσείς ψηφίζετε
ΕΚΕΙΝΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ!

Εγώ δεν ακούγομαι
Εσύ δεν ακούγεσαι
Αυτός δεν ακούγεται
Εμείς δεν ακουγόμαστε
Εσείς δεν ακούγεστε
ΕΚΕΙΝΟΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ?
 
15/2/2012
     Και τώρα ποιος θα με διατάξει τι να σκεφτώ? Το Ημερολόγιο με μπερδεύει. Ποιος θα μου υπαγορεύσει τι να νιώσω? Μαλλιά-κουβάρια οι στάσεις μου. Σαστισμένη η κρίση μου. Σέρνεται μεταξύ εορτών μιας εμμονής που επιμένει να γλεντάει τον πόνο της και ενός πένθους που βυθίζει ζωντανό τον Έλληνα στον τάφο. Καζάνια βράζουνε, αλλά δεν εκρήγνυνται. Θρύψαλα οι τζαμαρίες. Σπάσανε οι βιτρίνες! Βιτρίνες! Δεν υπάρχουνε πια βιτρίνες. Τσακίστηκαν κάτω από τις βαριοπούλες, θρυμματίστηκαν με μολότοφ κι αυτές και το «θεαθήναι». Να ένα καλό! 

14/2/2012
       Ούτε καρδιές υπάρχουν κόκκινες. Μονάχα ματωμένες. Να! Χθες θαρρώ πως ήτανε ανήμερα του Μεγάλου Αν-ορθόδοξου Αγίου που χώρισε ακόμη μία φίλη μου. Τι σόι Άγιος είναι και δεν έκανε το Θαύμα του? Μήπως και αυτός φοβέρα θέλει?

17 σχόλια:

  1. Πωπω πρωτιά στα σχόλια! Πήγαινα για ύπνο και με πρόλαβες στο τελευταίο ριφρές!
    Είμαστε ανεκδιήγητος λαός φιλενάδα. Χαϊρι από Γιουνάν εγω δεν περιμένω πια. Ηξερα κάποιον γραφικο αλητοκάγκουρα κάποτε που έστριβε το μουστάκι του και έλεγε με νόημα " περιμένω να γίνει η Απελευθέρωση και να ανεμίσει ξανά η τούρκικη σημαία στο Λευκό τον Πύργο"!
    Κι έγω όταν περνάω καμια φορα απο κάτω του αυτό θυμάμαι και σηκώνω το βλέμμα στον ουρανό ως άνω θρώσκα και περιμένω να το δω και να φωνάξω αέρα γιατί πια δε θα κυνηγάω τη σκιά μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ δεν έχω καταλήξει τι είμαστε!Όταν αποστασιοποιούμαι, μας βλέπω μια μάζα (με ολα τα συμπαρομαρτουντα), όταν εστιάζω "ξεχωρίζω" τους ανθρώπους από τα ανθρωπάκια!
      Μπερδεύομαι!

      Διαγραφή
  2. Αχ βρε Κωνσταντίνα μου! Εδώ στα εγκαίνια της ΔΕΘ διαδήλωναν κατά των μέτρων, για το νέο νόμο στα ΑΕΙ και.... για τον
    " ΗΡΑΚΛΗ ".
    Φταίει η κυβέρνηση, οχι φταίει η αντιπολίτευση, οχι ο λαός ή μήπως οι Ευρωπαίοι, μάλλον φταίνε οι μετανάστες!

    ΑΑΑΑΑΑΑΑ οι διαδηλώτες φταίνε για τις φωτιές, όχι τα ΜΑΤ ξεκίνησαν πρώτα, μα οι κουκουλοφόροι τις έβαλαν, ναι αλλά ήταν πληρωμένοι απ την κυβέρνηση, όχι απ την αντιπολίτευση, μα Αλβανοί ήταν, τι λες καλέ οι Τούρκοι τις έβαλαν για να πλήξουν τον τουρισμό μας. και ξανά ΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
    Μάλλον για όλα φταίω εγώ που αντί ν αγοράζω καρδούλες (καλύτερα να τις φτιάχνω από χαρτί για να μη ξοδευτώ)αντί να πλακωθώ στα σοκολατάκια και αύριο στα κοντοσούβλια αφήνω να μου τρώνε το συκώτι σαν τον Προμηθέα
    (εγώ βέβαια δεν έδωσα τη φωτιά στους ανθρώπους αλλά έτσι όπως πάει δεν προλαβαίνω ούτε στην ψυχή μου να τη δώσω και θα σβήσω)
    τα όρνια!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κιεγώ φταίω
      κι εσύ φταίς
      κι αυτός φταίει
      κι εμεις φταίμε
      κι εσεις φταιτε
      ΕΚΕΙΝΟΙ ΔΕ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΤΕ!

      Ο Προμηθεας παρεμπιπτοντως εδωσε τη φωτιά για να φτιάξουμε πολιτισμό όχι για να τον κάψουμε!

      Διαγραφή
    2. Σχεδόν τίποτα δεν χρησιμοποιείται για τον λόγο που φτιάχτηκε!!!!! απ τη σχάση του ατόμου, μέχρι τα μπουκάλια ( μολότωφ)!

      Διαγραφή
  3. Η ηθικη εξαρταται από τον πολιτισμό. ο πολιτισμος εξαρταται από το κλιμα. Το κλιμα από τη γεωγραφια. Η Ελλαδα όπου οργίαζαν τα πορτοκαλια, η Ελλαδα που έπλενε τα χερια της με συχνοτητα Πρωκτολόγου έχει μεινει πισω μας, πολύ μακριά μας, υγρή και θολή σαν μακρινη ανάμνηση. Η απόλυτη αλλαγητης εσωτερικής Γεωγραφίας..:
    Το πλουσιοπαροχο διαμερισμα σε άγονη σοφίτα...
    Όσο για τον Έρωτα, τι να πω?..Ποτέ δεν είναι αργά να ζήσει κανείς ευτυχισμένα παιδικά χρόνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τελικά και για να τηγανίσεις ένα ααβγό θέλει ποίηση!Μ' αρεσετε!και μου τονωνετε το ηθικο!

      Διαγραφή
  4. Ελληνιδες Ελληνες ,


    Δεν εχετε ιδεα τι συμβαινει γυρω σας και γιαυτο μιας και εγω ειμαι πολυ πιο εξυνπος απο εσας θα σας δωσω τα φωτα μου για το τι ακριβως συμβαινει. Λοιπον δωστε προσοχη στραβαδια μπας και δειτε το φως. Η Εβδομαδα αυτη ειναι και θα πρεπει να ανακυρηχθει ως αργια και Εθνικη εορτη απο εδω και εμπρος. Σημαιοστολιστε τα μπαλκονια σας γυναικες φορεστε τις κοκκινες γοβες σας και ολοι μας ας κανουμε ενα ντουζακι και ας φορεσουμε καθαρα εσωρουχα γιατι μερες που ειναι ποτε δεν ξερεις. Μεσα σε μια εβδομαδα γιορταζει η Ελλαδα και ο Ελληνισμος ολα οσα αποτελουν αυτο το θαυμαστο ανα τον κοσμο μοναδικο εθνος περιεχοντε μεσα στους εορτασμους της Εβδομαδας που διανυουμε.

    Αρχιζουμε με τον Αγιο (Μεγαλη η Χαρη του) Βαλεντινο που ναι ναι ειναι Ελληνας Αγιος και θα το αποδειξω με στοιχεια. Αρχισε ως ενας απλος Ελληνας φορολογουμενος ονοματι ΝΤΙΝΟΣ που η Ελληνικη Πολιτεια με πολυ ΑΓΑΠΗ του ζητουσε να βαλει λεφτα απο την τσεπη του για να σωσει την ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ του Ελλαδα. Ο Ντινος που ΑΓΑΠΟΥΣΕ την Ελλαδα ολο ΕΒΑΖΕ λεφτα απο την τσεπη του αλλα η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ του Ελλαδα ολο ζητουσε και πιο πολλα. ΒΑΛΕ κιαλλα χρηματα ΝΤΙΝΟ , και ο ΝΤΙΝΟΣ εβαζε αλλα η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ μας κυβερνηση δεν σταματουσε να ζηταει ΒΑΛΕ ΝΤΙΝΟ κιαλλα χρηματα για την ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ σου Ελλαδα. Ο ΝΤΙΝΟΣ ειχε ΕΡΩΤΑ με την Ελλαδα και αν και πονουσε του αρεσε. Η ΑΓΑΠΗ αλλωστε ποναει και ολα τα συγχωρει. Η Ελληνικη ομως πολιτεια που ηταν μεγαλη Τσουλα δεν σταματησε να ζηταει και να “Βιαζει “ τον ΝΤΙΝΟ πλεον αλλα αυτος ηταν τοσο καψουρης κατα τον μυθο (ηλιθιος κατα την δικη μου γνωμη) που συνεχισε να ΑΓΑΠΑ και να υπακουει . ΒΑΛΕ ΝΤΙΝΟ κιαλλα απο την τσεπη σου ΒΑΛΕ λεφτα ΝΤΙΝΟ ,ΒΑΛΕ ΝΤΙΝΟ, ΒΑΛΕ ΝΤΙΝΟ μεχρι που γανιασε ο ΝΤΙΝΟΣ και πηγε και κλειστικε σε Μοναστηρι.Ο Μυθος λεει πως μεχρι τα βαθια του γεραματα περπατουσε και μονολογουσε ¨ΒΑΛΕ ΝΤΙΝΟ , ΒΑΛΕ ΝΤΙΝΟ.....¨ και ετσι εγινε ΑΓΙΟΣ και γνωστος για τον ΕΡΩΤΑ που ειχε για την Ελλαδα του και μιας και ολοι οι αλλοι Αγιοι ειχαν πιασει τα καλα ποστα των κανανε ΑΓΙΟ του ΕΡΩΤΑ αλλα ο Υπευθυνος- Αρμοδιος του υπουργειου Θρησκευματων εκανε λαθος στο ονομα και αντι να βαλει σκετο ΝΤΙΝΟΣ μετα το Αγιος εβαλε ΒΑΛΕ ΝΤΙΝΟΣ και ετσι εχουμε τον ΑΓΙΟ ΒΑΛΕ ΝΤΙΝΟ!! Και επιδη η ΕΛΛΑΣ ειναι ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ακομα και σημερα το αθανατο Ελληνικο κρατος συνεχιζει να δειχνει την ΑΓΑΠΗ του στον Ελληνα και Ελληνιδα. Δεν σταματαει να τον πηδ@%#$ συγνωμη να του κανει ερωτα καθε μερα και εμεις μπορει να ποναμε αλλα κατα βαθος μας αρεσει!!!! Αλλα η εορταστικες Εκδηλωσεις δεν σταματανε εκει εχουμε την ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ενα μεγαλο φαγοποτι. Γιορταστε !!! Ολοι μαζι τα φαγαμε και αυτη ειναι η μερα να το γιορτασουμε. Το να τρωμε (Λεφτα που δεν μας ανηκουν ,τις σαρκες μας ο ενας με τον αλλον, ) εχει γινει Εθνικο μας σπορ. Τι καλυτερο απο το να εχουμε μια μερα αφιερωμενη σε αυτο και ακομα καλυτερα οταν ειναι την ιδια εβδομαδα με την γιορτη του ΕΡΩΤΑ!! Φατε,πιεστε και καντε ερωτα , Τι αλλο θελετε το τριπτυχο της ευτυχιας. Τελος και εννοω ΤΕΛΟΣ αρχισουν και οι αποκριες . Αυτη και αν ειναι ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ με τοσους ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ που εχει αυτη η χωρα .ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ μεν αλλα το γλενταμε δε. Αυτη δεν ειναι μια απλη εβδομαδα ειναι το ΡΑΜΑΖΑΝΙ του Ελληνα. Ο,τι ειμαστε ως χωρα και λαος γιορταζετε με αυτες τις μεγαλες γιορτες . ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι πως όντως το αισθάνομαι κι εγώ μερα με τη μερα όλο και περισσοτερο: Οι Απόκριες τελικά είναι η ΕΘΝΙΚΗ μας ΕΟΡΤΗ!!!Με μεγάλη μου λύπη συμφωνώ!!

      Διαγραφή
    2. "Όλα σ’ αυτή τη γη μασκαρευτήκαν
      ονείρατα, ελπίδες και σκοποί,
      οι μούρες μας μουτσούνες εγινήκαν
      δεν ξέρομε τί λέγεται ντροπή." Σουρής

      Διαγραφή
    3. Πω ρε Ευγενια!Απιστευτη εισαι!Για ολα εχεις μια καλλιτεχνικη απαντηση!
      Ευγε Ευγενια!!!
      Μασκαρά Γκρεκο Μασκαρα!!

      Διαγραφή
  5. Στην εβδομάδα πρέπει να προσθέσεις (ω ναι...χωράνε κι άλλα) και το Ψυχοσάββατο, την ημέρα που θυμόμαστε αυτους και αυτά που έχουμε χάσει...Τα δικαιώματα μας, τον αλληλοσεβασμό μας, την αίσθηση δικαίου που άρχισε να παθαίνει alzheimer τελευταία, την αξιοπρέπειά μας, τον ερωτισμό μας (ευτυχώς υπάρχει και ο Ντίνος να μας τον θυμίσει) ......και....τις σπασμένες βιτρίνες. Τις σπασμένες βιτρίνες, πάλι, πάλι ρε φιλενάδα, τις σπασμένες βιτρίνες και εγω να τρέχω με τα τακούνια μεσα στα δακρυγόνα και να ζητάω εξηγήσεις, αποδείξεις και ονόματα...
    Όμως οι βιτρίνες έφτιαξαν φιλενάδα και οι γύρω μου γλέντησαν την Τσικνοπέμπτη με λιγότερα ψητά, αλλά μια καρδιά γεμάτη συμπόνοια , μια καρδιά που μάτωσε όμως γέμισε και πάλι δύναμη και άρχισε να χτυπά βλέποντας τους Ευρωπαίους πολίτες (όχι πολιτικούς) που είναι έξω στους δρόμους και διαδηλώνουν για μας...Και οι άνθρωποι θυμήθηκαν ο ένας τον άλλο και μαζεύουν ρούχα και τρόφιμα και τα μοιράζουν στους ασθενέστερους.
    Και μπορεί σήμερα να είναι της απόγνωσης, αλλά μπροστά μας είναι της ελπίδας ... Και αξίζει να την περιμένουμε, έτσι; Άλλωστε πεθαίνει πάντα τελευταία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΤΙΡΛΑ (ακόμα από Τσικνοπέμπτη)-ΚΑΤΕΡΙΝΑ20 Φεβρουαρίου 2012 στις 3:37 μ.μ.

      Σωστά! Μόνο που δε χάθηκαν από μόνα τους αλλά κάποιος τα δολοφόνησε όλα αυτά!

      Πάντως αναθεωρώ συνέχεια! Κρίμα! Μονο αυτό λέω: "Κρίμα"!
      Γιατί κι αυτοί που έχουν τις βιτρίνες πρέπει να ζήσουν, κι εκείνοι που έχουνε ψητοπωλείο πρέπει να βγάλουν το ψωμάκι τους, κι εκείνοι που έχουνε τα κέντρα διασκέδασης πρέπει να βγάλουν νυχτοκάματο, αφού ο ήλιος για όλους βγαίνει και δεν είναι ωραίο να χάνει κανενας τη δουλειά του!
      Μόνο που ρε φίλη με πειράζει που όλοι σκέφτονται ΤΩΡΑ -με αφορμή την κρίση- τη δουλειά τους.. Μέχρι πριν λίγο ήτανε μαγκια να βγάζεις φράγκα χωρίς να δουλεύεις, ήτανε μαγκιά να πουλάς ρούχα βιτρίνας με 1200% κέρδος, ήτανε μαγκιά να πατηκώνεις σαν παστές σαρδέλες στο κέντρο διασκέδασής (?) σου 500 άτομα παραπάνω από όσα επιτρέπει ο χώρος για να κερδίζουν (ΚΑΙ) οι αοιδοί με ακριβά ξώπλατα νυχτοκάματο όσο ήταν τα μεροκάματα όλης της εργατικής εστίας...
      και τώρα όλοι είναι ΚΡΙΜΑ!!!

      Κρίμα!

      Διαγραφή
  6. ΝΤΑ ΝΤΑ ΝΤΙΡΛΑ ΝΤΑ ΝΤΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ20 Φεβρουαρίου 2012 στις 6:17 μ.μ.

    Επειδή η ιδιοσυγκρασία μου δεν αντέχει τίποτα λιγότερο απο την αισιοδοξία, θα σου πω ότι, ναι... μας γελάσανε φιλενάδα μας γελάσανε αυτοί που εμείς δώσαμε το βήμα για να διαχειρίζονται τα συμφέροντα μας , αλλά και εμείς λειτουργήσαμε μόνο με βάση τα υλικά αγαθά και κάπως έτσι διαμορφώσαμε τις νέες αξίες μας και τώρα ζούμε σε ένα matrix, μια εικονική πραγματικότητα που αλλάζει μπροστά μας με ρυθμούς που δυσκολευόμαστε να ακολουθήσουμε. Όμως είμαστε φτιαγμένοι για τα δύσκολα, άλλωστε η ιστορία μας το έχει αποδείξει, λειτουργούμε πάντα υπο πίεση και σαν τους φοίνικες θα ξαναγεννηθούμε απο τις στάχτες μας...και θα το κάνουμε φιλενάδα και θα γίνουμε πιο δυνατοί...
    και συμφωνώ για όλα σου τα κρίμα , αλλά έχω ανάγκη και ένα πρίμα, ντάτσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Sabrina my angel,
    πως να μην τρελαθεί το ημερολόγιο; Μ' αυτά όλα που γίνονται έμεινε κανένας γνωστικός; Ηρθανε τα πάνω κάτω. Η μιζέρια μας έχει καταρρακώσει. Ξεσπάμε ο ένας στον άλλο για ασήμαντη αφορμή, ζώντας μέσα στην ανασφάλεια και την αβεβαιότητα. Βέβαια την άποψή μου για τον λαό μας την ξέρεις εδώ και καιρό, προ κρίσης. Ναι ρε, δε μας γουστάρω! Αξίζαμε ένα δυνατό τράβηγμα του αυτιού αλλά την πληρώνουν λάθος άνθρωποι, με λάθος τρόπο και σε λάθος βαθμό. Τελικά από το κείμενό σου κρατάω μόνο την έκφραση "ματωμένες καρδιές". Νομίζω ότι αυτό είναι το νόημα της ζωής, να μπορέσεις ή να είσαι τυχερός και να μην ματώσει ποτέ η καρδιά σου.

    "...Θα σ' αγαπάω, στην ψυχή μου μυστικά Θα σε κρατάω
    Όπως δε μπόρεσε ποτέ άλλος κανείς
    Και ας ματώνω, Και την ζωή μου χίλια λάθη ας χρεώνω
    Μέχρι να ζήσουμε στο φως κάποτε εμείς..."


    Μία καταματωμένη καρδιά

    James

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διαφωνώ James!!
      Όπως εσυ πιστευεις οτι χρειαζομασταν τραβηγμα απο το αφτι, θαρρω πως και οι καρδιες πρεπει να ματωνουν γιατι κι αυτο μεσα στη διαδικασια ειναι! Πως θα μαθεις αν δεν παθεις? Ξερεις ποσο μεγαλο σχολειο ειναι μια ματωμενη καρδια? Για ρωτα με να σου πω! Δεν ξερω εσυ πού αναφερεσαι αλλα εμενα οταν ματωσε η καρδια μου με εκανε πιο σοφη!!Επρεπε να περασω ΚΑΙ απο αυτο για να μαθω τη ζωη! Ισως οχι με τοσο σκληρο τροπο αλλα μαλλον για καποιον λογο εγινε ολο αυτο! Και βγηκα απο το ροζ συννεφακι.....

      Διαγραφή
  8. Κρίμα γιατί νόμιζα ότι κατάλαβες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή