Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Άτιτλον!

Και  τώρα τι? Ήρθε η μέρα να γράψω, να διασκεδάσω τις σκέψεις μου, να τις καμουφλάρω και να τις τρατάρω σε όσους περιμένετε το νέο μου πόνημα? Μουδιασμένη, μετά από εξάμηνη και βάλε ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ αποχή από κάθε είδους ΜΜΕ και ενημέρωσης από τους τρομολάγνους και καταστροφολόγους δημοσιογράφους (ή δημευσι-ογράφους? γιατί δημεύουν, κοροϊδεύουν και συνωμοτούν σε ό,τι γίνεται και σε ό,τι στήνεται στο θέατρο του παραλόγου...) μαθαίνω τα νέα από ένα τηλεφώνημα: «Πες τη μαμά ότι είμαι καλά. Να μην ανησυχεί. Σκοτώσανε δύο αστυνομικούς από την ομάδα μου!». Και κλείνει! Χωρίς να περιμένει απάντηση! Τηλεόραση δε βλέπω! Εφημερίδα δε διαβάζω... Έκοψα τις κακές συνήθειες, όπως ο χρόνιος καπνιστής το τσιγάρο! Κι αν κάποτε έπαιρνα μαζί μου το καροτσάκι της λαϊκής για να πάω στο περίπτερο, γιατί κουβαλούσα τις φυλλάδες τρεις τρεις, σήμερα μου φτάνει που ενημερώνομαι από τα πρόσωπα των ανθρώπων γύρω μου που είναι ζωγραφισμένα από απόγνωση για το τι τους ξημερώνει αύριο.
Μαθαίνω τα νέα...από φίλους και γνωστούς, δλδ:
-από αυτούς που πετιούνται στο δρόμο γιατί τους απολύουν από τη δουλειά παρά του ότι έχουν  οικογένειες, παιδιά, δάνεια,
-από αυτούς που δεν βλέπουν το έτερον ήμισυ, γιατί δουλεύουν ολημερίς να πληρώσουν λογαριασμούς,
-από αυτούς που ψάχνουν δουλειά αλλά δε βρίσκουν,
-από αυτούς που κλείνουν το μαγαζί γιατί «δε βγαίνουν»,
-από αυτούς που αδυνατούν να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους, γιατί κάποιος άλλος τους τίναξε στον αέρα λόγω χτυπημένων επιταγών,
-από αυτούς που σκέφτονται την εναλλακτική για άλλη δουλειά, γιατί με αυτή που έχουν δεν τα βγάζουν πέρα
-και από αυτούς που αναγκάζονται να επιλέγουν επαγγέλματα που θα τους δώσουν έστω ένα πιάτο φαΐ κι ας πληρώνουν με τη ζωή τους την αναλγησία και την αναισθησία αυτού του κράτους!
        Κάποτε ήμουνα πιο σκληρή! Θεωρούσα επιλογή προσωπική το να θες να ενταχθείς στα σώματα ασφαλείας με όλα τα συμπαρομαρτούντα! «Κανείς δε σε αναγκάζει» έλεγα! «Ας πρόσεχες!». Τώρα προσέχω εγώ. Προσέχω τι λέω! Τώρα βλέπω πως δεν είναι επιλογή. Αποτελεί μονόδρομο. Όχι μόνο γιατί και αυτή τη δουλειά κάποιος πρέπει να την κάνει. Αλλά και γιατί η επιλογή προϋποθέτει την ύπαρξη τουλάχιστον μίας εναλλακτικής! Κι εδώ μιλάμε για ένα πιάτο φαγητό, για ένα ενοίκιο και για ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ με λεφτά από την τσέπη σου, κι άμα σ’ αρέσει!! Κι όταν θα υπερασπιστείς το είδος σου, τη στολή σου, το ρόλο σου και σε ΓΑΖΩΣΟΥΝΕ το πολύ-πολύ να παίξουν για κάποια λεπτά κανά δυο ρεπορτάζ που θα γεμίσουν το χρόνο των δελτίων ειδήσεων.
Γιατί αυτοί...
- είναι «μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι»,
-είναι όργανα της εξουσίας, τρομοκράτες, σαδιστές, όργανα υπεράσπισης της κυβέρνησης!
-Γι’ αυτά τα παιδιά, τα «σκλαβάκια» του 21ου αιώνα, που δεν είναι δεμένα από τα πόδια με αλυσίδες, όπως στην αρχαία Αθήνα, αλλά από το φιλότιμο και την ανέχεια με ένα εξευτελιστικό συμβόλαιο προστασίας του πολίτη και υπερέκθεσης κινδύνου της ζωής τους, ο κόσμος δε θα ξεσηκωθεί.
-Δεν θα κατέβει στους δρόμους.
-Δεν θα αρχίσει να καίει το κέντρο της Αθήνας. Ούτε θα σπάει ό,τι βρίσκει μπροστά του.
-Οι γονείς και οι δάσκαλοι δε θα ξεσηκώσουν τα παιδιά και τους μαθητές τους να κατέβουν και να διαδηλώσουν στους δρόμους.
-Δε θα γραφούν συνθήματα στους τοίχους.
-Ο λαός δε θα κάνει το παν να ρίξει την κυβέρνηση, γιατί αυτή η κυβέρνηση δεν είναι δεξιά!!!!
-Οι υπουργοί δε θα παραιτηθούν από αίσθημα ευθύνης.
-Δε θα έχουμε επέτειο για τη μαύρη μέρα του χαμού τους.
-Δε θα γίνει χαμός με αφορμή το γεγονός,
 -γιατί πίσω από όλο αυτό ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
-Γιατί αυτά τα παλικάρια 23 ετών έκαστο δεν ήτανε νέα.
-Γιατί αυτά τα παλικάρια δεν τα γέννησε μάνα.
-Γιατί με την κυβέρνηση που έχουμε είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.
-Γιατί αν υπερασπιστείς τους «μπάτσους» είσαι συνένοχος στο έγκλημα (που έκανε ποιος?).
-Γιατί αν κλάψεις γι’ αυτούς γίνεσαι γραφικός.
-Γιατί αν τολμήσεις να μιλήσεις υπέρ της αστυνομίας είσαι χουντικός, εθνικιστής και λαϊκιστής! (Ας μου πει από αυτούς ΕΝΑΣ τον ορισμό του εθνικισμού!)
Συγνώμη! Αλλά σήμερα ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΩ όπως περιμένετε κάθε εβδομάδα! Την άλλη ίσως. Γιατί άνθρωπος είμαι κι εγώ και θα το ξεχάσω, όπως θα κάνουν όλοι, όλο αυτό που έγινε χθες. Άλλωστε δε θα πάρει ιδιαίτερη έκταση το θέμα. Θα λυπηθούνε κάποιοι, θα συλλυπηθούνε οι αξιωματούχοι, θα παρασταθούνε στις κηδείες οι κυβερνώντες, κι αν όχι, θα χαρίσουν μια σημαία στις σορούς για το θεαθήναι, κι από την επομένη μέχρι το επόμενο αντίστοιχο περιστατικό που ΑΠΕΥΧΟΜΑΙ, όλοι θα είμαστε μια χαρά και θα διαβάζουμε αυτή τη σελίδα με το επόμενο ανάλαφρο άρθρο που μας απομακρύνει από την καθημερινότητα, την πλήξη, τα προβλήματα και μας κάνει να ξεχνάμε την ανεργία, τη φτώχια μας, το επισφαλές μέλλον μας και όλα τα συναφή!
Ντρέπομαι για τη χώρα μου και για μένα που δεν μπορώ να την αλλάξω!

17 σχόλια:

  1. Καλημέρα όσο καλή μπορεί να είναι η σημερινή μέρα!!!!! Ομάδα ΔΙΑΣ.. Μια ομάδα που δημιουργήθηκε από νέα παιδιά, με γρήγορες μηχανές, με τον καλύτερο εξοπλισμό. Μια όμάδα που έργο έχει να προλαβαίνει το έγκλημα όσο πιο γρήγορα μπορεί. Μια ομάδα που πιστεύω ότι αν πράγματι έχει την καλύτερη εκπαίδευση είναι και αποτελεσματική. Μια ομάδα που πληρώνει πια για όλο τον εξοπλισμό της από τον πενιχρό μισθό ίσως και χωρίς μουρμούρες. Μια ομάδα που διακατέχεται από ενθουσιασμό για τη δουλειά της και την κάνει όσο καλύτερα μπορεί. Οι περιπολίες της και ειδικά από συγκερκιμένα ευαίσθητα σημεία είναι πυκνές.
    Το ίδιο το σώμα πρέπει να προσέξει και να συνεχίζει να εκπαιδεύει δια βίου αυτή την ομάδα και να μην την αφήσει να τελματώσει και να χαθεί.
    "Καλό ταξίδι" στα εικοσάχρονα αγόρια......
    Καλό κουράγιο στις οικογένειες.. Και με ποιά τεττριμένα λόγια να τις παρηγορήσεις??? Να είναι περήφανες για τα παιδιά που μεγάλωσαν αλλά και έχασαν???....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και πόσες μάνες κλαίνε τα δικά τους ζωντανά αγόρια δε λες; Καλημέρα Σύλβα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΩ",ΛΕΣ.Η ΑΛΛΙΩΣ"ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ.ΝΑ ΛΕΣ:ΕΓΩ,ΕΓΩ ΜΟΝΑΧΟΣ ΜΟΥ ΕΧΩ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΣΩΣΩ ΤΗ ΓΗΣ.ΑΝ ΔΕ ΣΩΘΕΙ,ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ",ΛΕΕΙ Ο ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ.Η ΑΛΛΙΩΣ...ΚΑΠΟΤΕ ΓΝΩΡΙΣΑ ΕΝΑ ΑΓΟΡΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΤΑΤΟΥΑΖ.ΕΝΑΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΗ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ.ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΞΑΦΝΙΑΣΤΗΚΑ.ΜΕΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΜΕΣΑ Η ΕΜΜΕΣΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ(Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ)ΠΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ.ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ,ΞΑΦΝΙΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ,ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ ΚΑΤΙ,ΠΟΥ ΜΕ ΠΟΝΕΣΕ ΣΑΝ ΧΑΣΤΟΥΚΙ.ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ Η ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ.ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΙΩΣΟΥΜΕ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ,ΑΝ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ Η ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ ΑΛΛΗ,ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΠΑΝΤΩΣ,ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ,ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΗΡΩΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ,ΝΕΚΡΟΙ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ.ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΠΑΣΤΑΡΔΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ...
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΕΛΛΕΙΨΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ...
    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς οι προσδοκίες μου δε διαψεύσθηκαν!
    Ασχολήθηκαν κάτι τρίλεπτα κάποιες εκπομπές και το τραγούδι στο ράδιο έπαιξε:

    Ποιό τραγούδι, πικρός αδερφός
    στη μικρή θα σε φέρει πατρίδα;
    Γαλανή μου ελπίδα και φως,
    πάνε χρόνια κι ακόμη δεν σ' είδα.

    Ποιό πουλί, ποιό καλό περιστέρι,
    ποιά λευκά με το κύμα φτερά,
    ποιό να στείλω της νύχτας αστέρι
    να χωρίσει τα μαύρα νερά;

    Ησουν φως, στο κορμί μου πορφύρα,
    ήσουν άνεμος κι έγινες μοίρα.
    Ποιός σκοπός θα σε φέρει κρυφός,
    ποιό τραγούδι, νεκρός αδερφός;

    Ποιό καράβι και μαύρος καπνός
    κι ανοιχτές του βυθού ανεμώνες,
    ποιός σε κλείνει βαρύς ουρανός,
    και ποιοί μάγοι σε πήραν χειμώνες;

    Και ποιά χρώματα, ποιό συντριβάνι,
    την παλιά μου ανοίγουν πληγή;
    Ποιά πηγή, όταν θα'χω πεθάνει,
    θα σου δώσει νερό σ' άλλη γη;

    Ήσουν φως, στο κορμί μου πορφύρα,
    ήσουν άνεμος κι έγινες μοίρα.
    Ποιά φωνή θα με βγάλει στο φως,
    ποιό τραγούδι, νεκρός αδερφός;

    κρίμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γράφουν για τον θάνατο των δύο νεαρών αστυνομικών χθες το βράδυ στου Ρέντη τρεις δημοσιογράφοι στο www.protagon.gr.

    Σταύρος Θεοδωράκης: Ποιούς απειλούν τα καλάσνικοφ.

    Αντώνης Φουρλής: Πεθαίνοντας για χίλια ευρώ.

    Στέλλα Αλαφούζου: Τελευταίο απόγευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι Σύλβα μου...γιατί οι κανόνες πρέπει να έχουνε και εξαιρέσεις για να επιβεβαιώνονται!Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ (ΣΟΦΙΑ)2 Μαρτίου 2011 στις 1:13 μ.μ.

    Σε μια χώρα όπου όλοι διαμαρτυρήθηκαν τόσο έντονα για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο, σε μια χώρα που όλοι συμπαρίστανται στους άτυχους λαθρομετανάστες ΠΟΙΟΣ επιτέλους θα βγει να διαμαρτυρηθεί για τα παιδιά της ελληνικής αστυνομίας; Σήμερα ένας συνάνθρωπός μας, ένας άνθρωπος που του περικόπτουν το μισθό γιατί δεν αξιολογούν το έργο του ως σημαντικό έχασε την ζωή του στο καθήκον. Ποιο άραγε να είναι το καθήκον; Μα να μας φυλάει απ'τους κακούς. Ποιους κακούς; Αυτούς που εισάγει ή αυτούς που παράγει αυτό το Κράτος; Τι σημασία έχει; Σημασία έχει ότι στέλνουμε τα παιδιά αυτά ανυπεράσπιστα -ένας αστυνομικός πρέπει πρώτα να πεθάνει για να σηκώσει όπλο- απέναντι σε κακοποιούς, οπλισμένους με φονικά καλάσνικοφ. Και έχουμε το θράσος να μη διαμαρτυρόμαστε που αντί να τους αμοίβουμε όπως τους αξίζει ... επιτρέπουμε στο Κράτος να τους περικόπτει τους μισθούς. Επιτρέπουμε στα ΜΜΕ να τους βρίζουν, να τους ξεφτιλίζουν αλλά ποτέ να τους τιμούν. Ας βγούμε μία φορά να συμπαρασταθούμε σε αυτά τα παιδιά που πουλάνε την ζωή τους για 1000 ευρώ / μήνα...
    Κι εγω ντρεπομαι για τη χωρα μου και ειναι αφορητο αυτο το αισθημα.
    Ας ευχηθουμε να μη συμβει κατι τετοιο ξανα και ο Θεος να προστατευει αυτα τα παιδια που παλευουν στους δρομους και ας φωτισει κι εμας να βρουμε τον τροπο να βγουμε απο αυτη τη σκλαβια.
    Καλο παραδεισο στα παληκαρια!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι άλλο ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και άλλο να ΣΕ ΠΕΘΑΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΓΡΑΨΕΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΧΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ. ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΓΡΑΠΤΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καληνυχτα Ελλαδα..........:(:(:(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 22&23 ετων....
    τι λογια να πεις στις μανουλες...
    τι λογια να πεις σε αυτους που φυγαν....
    τι λογια να πεις σε ολους εμας που μειναμε...
    ΣΥΓΝΩΜΗ σε ολους??? αλλα και για τι να πρωτοζητησουμε ο καθενας απο εμας συγνωμη???
    ΓΙΑ την αδιαφορια μας σε οσα συμβαινουν γυρω μας?
    ΓΙΑ το "αφου δεν καιγεται το σπιτι μας αλλα το σπιτι του γειτονα"ειμαστε μια χαρα?
    ΓΙΑ το οτι μεγαλωνουμε παιδια χωρις στην ουσια να μπορουμε να τους μαθουμε να ζουνε ΕΛΕΥΘΕΡΑ?
    ΓΙΑ το οτι υιοθετουμε το εφημερο και το παροδικο καθως οτι πιο ουσιαστικο μας πληγωνει?
    ΓΙΑ το οτι βαζουμε ετικετες στους ανθρωπους και βαση αυτων τους φερομαστε αναλογα χωρις να βλεπουμε τον ανθρωπο αλλα την καθε στολή?
    ΓΙΑ το οτι ντρεπομαστε για την καταντια μας αλλα ειναι δεν θελουμε να σηκωθουμε απο τον ανετο καναπε μας?
    ...............................
    δεν εχω λογια πλεον...κατι μονο τελευταιο....
    προσωπικα εναποθετω τις ελπιδες μου σε κατι ανωτερο για να παρω δυναμη να συνεχισω...
    συγνωμη στα παιδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σε μια κοινωνία που δεν ξέρει τι θέλει δεν χρειάζεται να ζητάς συγνώμη
    Απλά προσπαθείς με την στάση σου και την συμπεριφορά σου να την αλλάξεις.
    Κοινωνία είμαστε εμείς!!!!!
    Όταν οι μολότοφ είναι ένδειξη διαμαρτυρίας και τα δακρυγόνα κατάχρηση εξουσίας….
    Όταν οι παρουσία αυτών των δυνάμεων στο γήπεδο είναι τρομοκρατία , αλλά μόλις γίνει κάτι ψάχνουμε τις δυνάμεις επιβολής τάξης…
    Όταν το κάθε παρτάλι έχει όπλο αλλά ο αστυνομικός δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει….
    Όταν οι άνθρωποι που κάνουν την δουλειά του λέγονται «Μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι» αλλά μόλις τους χρειαστούμε πρέπει να είναι εκεί κοντά μας να μας προστατέψουν…
    Όταν ο κακός είναι αυτός που γράφει την κλήση για κατανάλωση αλκοόλ και όχι αυτό που θέτει σε κίνδυνο ζωές με την συμπεριφορά του…
    Όταν ο ανιψιός σου είναι αστυνομικός και ο δικός μου μπάστος κάνοντας την ίδια δουλειά…
    Όταν….Όταν…. άπειρα τέτοια όταν….

    Κάποια στιγμή θα πρέπει αυτά τα αντιφατικά «ΟΤΑΝ» και αυτή η αντιφατική συμπεριφορά όλων μας να αλλάξει.
    Ας ξεκινήσουμε… Ο καθένας μας πρώτα από τον Εαυτό του!!!!!!!
    ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΖΩΗ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αντώνη με εκπλήσσεις!Ένα θα σου πω: το κείμενο που ετοίμασα για την περασμένη Τετάρτη, θα το ανεβάσω τελικά την προσεχή....ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ: κράτα τις συγγραφικές και διανοητικές σου αντιφατικές δυνάμεις...θα περιμένω!

    Ελένη μου Γλυκιά, δεν ξέρω αν η συγνώμη μας μετράει...πραγματικά σου το λέω...
    Έργα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Dr.Chris καλημέρα από τη συννεφιασμένη Θεσσαλονίκη..
    Εξαιρετικά λιτή περιεκτική έκφραση η οποία θα μπορούσε να μου δώσει το "πάτημα" να γράψω πολλά.. Αλλά... ακόμη και αυτή την ώρα ακούω στην τηλεόραση αναλύσεις επί αναλύσεων. Το πλάτιασαν και το ξεχείλωσαν το θέμα το διέλυσαν...όλοι οι δημοσιογράφοι που γνωρίζουν τα πάντα για τους πάντες..
    Πόσο δίκιο έχεις.. Καληνύχτα Ελλάδα!!!!! Αλλά πότε θα πούμε γειά σου Ελλαδάρα καλημέρα ζωή?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλημερα Συλβα μου! Σε ευχαριστω που καταλαβες το σχολιο μου. Προσωπικα το προηγουμενο σχολιο μου πηρε πολυ παραπανω ωρα να το γραψω απο οταν γραφω σελιδες ολοκληρες. Σε ευχαριστω και παλι. Σημαινει πολλα για εμενα και δειχνει πως οσο υπαρχουν ανθρωποι σαν εσενα που μπορουν να σκεφτονται και να διαβαζουν " Between the lines" ισως καποια μερα να μπορεσουμε να πουμε και Γεια σου Ελλαδαρα. Να εισαι καλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή