Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Η «Κουτσή», η «Μαρία» και το μπαλάκι του tennis


Τη φίλη μου τη  Μαρία την ξέρετε! Αυτή με την οποία Θεσσ...αλωνίσαμεεε! Είχε και συνέχεια λοιπόν το «αλώνισμα»  μαζί της. Αυτή τη φορά στην Αθήνα! Όχι! Δεν πρόκειται να γράψω το σίκουελ του «Θεσσ...αλωνίζοντας»  ως είθισται στις μεγάλες Holligoodιανές επιτυχίες!
Το «αλώνισμα» εν Αθήναις για άλλη μια φορά μαζί της ήταν χάρμα. Είδαμε θέατρο, βιβλιοθήκες, γνωστούς και φίλους, ωστόσο από το πολύ περπάτημα «τα είδαμε όλα» και καταλήξαμε να συστηνόμαστε στο τέλος ως «Η Κουτσή» (δλδ η υπογράφουσα) και «Η Μαρία» (δλδ εκείνη)!!!
Κεφάλαιο Διάγνωση: Επιστρέφοντας Αθήναθεν το ποδαράκι μου δεν μπορούσα να το πατήσω! Τα ίδια συμπτώματα είχε και μία θεια της γιαγιάς της κουμπάρας της ξαδέρφης της μάνας μου και μου είχε πει πως λέγεται σύνδρομο Morton ή κάπως έτσι. Πανικός! Βουτιά στον διαδικτυακό επιστημονικό ωκεανό, στα τρίσβαθα και άπατα πελάγη του ιατρικού επιστητού: τι είναι πάλι αυτό, πώς προέκυψε, τι πρέπει να κάνω? Εγχείριση? Και πόσο θα με πάρει? Θα δουλεύω? Θα γυμνάζομαι? Θα περπατάω? Τιιιιιιι? Αποχή από τη δουλειά!? Κλικάροντας πανικόβλητη σε κάθε link του κυβερνοχώρου που έφερε μια σχετική πληροφορία, μία υποψία περί του καινούργιου αυτού βασάνου, την έκανα την τηλεδιάγνωση. Ήμουνα έτοιμη να πάω στο γιατρό και να του υποδείξω τι πρέπει να μου κάνει! Απ’ την πολλή τη σιγουριά δεν τον είχα κι ανάγκη! Τι τον έχουμε τον τίτλο του «Άτλαντα της παθολογίας» έτσι? Γαλόνια είναι αυτά!
Κεφάλαιο  θεράπων γιατρός: Ραντεβού με το γιατρό του νοσοκομείου στις 10.15. Πάει η προπόνηση του τέννις  και για σήμερα! Ακυρώνεται για άλλη μια φορά. Από τότε που πήρα δική μου ρακέτα για το τέννις δεν έχω αξιωθεί να παίξω ούτε μία φορά. Καλά το είδα εγώ το όνειρο: λιωμένη ρακέτα= δεν θα παίξεις μαζί της! (και μέντιουμ η δικιά σου!).
Κεφάλαιο πάρκιγκ νοσοκομείου: Φύλακας απών! Χώρος πάρκινγκ πουθενά. Τελική θέση πάρκινγκ στα 200 μέτρα από την πύλη του νοσοκομείου (κι ευχαριστημένος να ‘σαι!). Νεύρα. Κούτσα-κούτσα μετά από κανά τέταρτο άφιξη στον τελικό (?) –νομίζεις! κούνια που σε κούναγε!- προορισμό. Βρε καλώς τοναααα! Ο Φύλακας βολτάρει μπροστά μου! Στον ουρανό σε γύρευα... Έπεται καβγάς! «Τι φωνάζεις κυρία μου? Δεν είμαστε εμείς υπεύθυνοι για το πάρκιγκ!!!» Μπα! Και τι είστε? Ανεύθυνοι? Το αντίθετο της υπευθυνότητας είναι η ανευθυνότητα! Νομίζω? Και πάσχεις και από ό,τι πάσχουν όλοι οι Έλληνες: τη  «Μετάθεση ευθυνών». «Και ποιος είναι υπεύθυνος κύριέ μου σε παρακαλώ? Η τραπεζοκόμος ή ο εφημερεύων ιατρός?»
Κεφάλαιο εξέταση: Η ώρα -κύριε γιατρέ- έχει πάει 11.10 και συ πουθενά! Στις 11.11 και 2’’ ενεφανίσθη ο ιατρός. Στις 11.11 και 3’’ απεφάνθη κιόλας: «Υποψίες για σύνδρομο Morton». Παραπεμπτικό: μαγνητική τομογραφία. «Στο νοσοκομείο δεν υπάρχει μαγνητικός. Θα πάτε σε ιδιωτικό εξωτερικό διαγνωστικό κέντρο. ΑΛΛΑ... Τι ταμείο έχετε?» με ρωτάει. «Το χειρότερο» του απαντάω. «Τότε πρέπει να γράψει την εξέταση ιατρός συμβεβλημένος με το  ταμείο σας» ... μου λέει. «Μάλιστα» του λέω. Καβαλάω τα 85 μεσήλικα άλογά μου, παρκαρισμένα, είπαμε, σχεδόν στο διπλανό χωριό και κουτσοτρέχοντας προλαβαίνω το γιατρό του ταμείου μου -στην άλλη άκρη της πόλης το ιατρείο του (να σημειωθεί!)-  ο οποίος με πληροφορεί ότι πρέπει να το θεωρήσει με σφραγίδα ο ελεγκτής ιατρός (άλλος αυτός πάλι, τρίτος στη σειρά) στα γραφεία του ταμείου ασφάλισής μου και πως η  συμμετοχή που πρέπει να πληρώσω για την εξέταση είναι 60 ευρά! (Εν τω μεταξύ υποτίθεται πως πληρώνω πολλά λεφτά στο ταμείο μου, υπέρ υγείας -και όχι υπέρ αποπεράτωσης του Ιερού Ναού Αγίας Σκέπης!- Να σημειωθεί επίσης ΠΑΡΑΥΤΑ!).  Ξανακαβαλάω τα 85 μου αλογάκια. Ο ελεγκτής μού λέγει πως το βιβλιάριό μου χρειάζεται θεώρηση για το νέο έτος (δική μου αμέλεια!) αλλά η υπάλληλος εκείνη τη στιγμή που έκανε τις θεωρήσεις ήτανε μέσα στα νεύρα (πιο πολλά από τα δικά μου), απειλούσε θεούς και δαίμονες πως θα έπαιρνε άδεια και θα έφευγε από τη δουλειά γιατί ήτανε, όπως έλεγε,  πολύ νευριασμένη και πως μας έκανε όλους εμάς μεγάλη χάρη –Μεγάλη η χάρη της!!- που μας μιλούσε γιατί ήτανε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση! -η καημένη!- (Ευαισθησία αυτοί οι δημόσιοι υπάλληλοι!! Είναι πραγματικά για λύπηση! Είναι τόσο ευαίσθητοι οι καημενούληδες που παίρνουν ανά πάσα στιγμή άδεια από τη δουλειά τους για να φύγουν σπίτι τους. «Για κρίμα» που λέει κι η γιαγιά μου! Κι εδώ συζητάμε αν θα χειρουργηθώ και πώς θα γίνει να μη χάσω ώρα από τη δουλειά, ποιος θα με αντικαταστήσει και τέτοια ποταπά πράγματα!!!!Τς τς τς!)
Κεφάλαιο μαγνητικός τομογράφος: κουτσά-στραβά πήρα και την έγκριση. Ψάξε σ’ αυτήν την πόλη να βρεις τώρα το μαγνητικό. Ο κρυμμένος θησαυρός. Είχα να τον παίξω από τότε που πήγαινα στους προσκόπους! Και θες λίγο το κρύο, θες λίγο το μπόλικο κασκόλ που με τύλιξα σαν κοκορέτσι, θες τα νεύρα κι η πολλή σιγουριά, μπήκα σε ένα κατάστημα που είχε ταμείο, είχε λογιστήριο, είχε και διεύθυνση αλλά για κάποιο λόγο δεν είχε συνεννόηση! Καμία υπάλληλος δεν καταλάβαινε για ποιο πράγμα μιλούσα, με ποιον έκλεισα ραντεβού και τι εξέταση πήγα να κάνω !!! Λογικό! Αφού δεν μπήκα στο διαγνωστικό κέντρο αλλάάάάά.... στη «Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης» !!!!!!!!!!!!!!!!!Halloooooo!!! Ήξερα ότι κατά βάθος όλες ξανθιές είμαστε. Αλλά μάλλον όχι και στο πολύ βάθος! Εγώ το ‘χω πιο επιφανειακό. Το δείχνω! Φωνάζει ρε παιδί μου, πώς το λένε; ΦΑΙΝΕΤΑΙ! Μαζεύω τα κομματάκια της αξιοπρέπειάς μου (όσα μου είχαν απομείνει). Δεν είμαι εγώ απόφοιτος σχολής.... δημοτικό να είχα τελειώσει μοναχά, μια ματιά θα έριχνα στην ταμπέλα. Έτσι! Από περιέργεια. Μετά λένε πώς βγαίνουν τ’ ανέκδοτα! Αποσιώπησις! Κάνω τον Κινέζο! Ε μετά από αυτό, που το φυσούσα και δεν κρύωνε, βρήκα και τον τομογράφο που ήτανε στον αμέσως επόμενο και παράλληλο δρόμο. Ε εμπερδεύθην, η γυναίκα!
        Μπήκα λοιπόν σε εκείνο το κουβούκλιο που μοιάζει με φούρνο για εκκολαπτόμενα ψητά κοτόπουλα με πατάτες στη γάστρα! Τι στιγμή! Ο ορισμός της απραγίας. Το αποφάσισα! Δε μου πάει το καθισιό! Η ταβανοσκόπηση ωστόσο είναι ένας τρόπος εσωτερικού διαλογισμού. Ποιος το αμφισβητεί? Πάντοτε μου το έλεγε η φίλη μου η Ελένη η Ψυχολόγος ότι ήθελε να με δέσει σε μία καρέκλα για να δω πώς είναι να μην κάνω τίποτα! Ευκαιρία. Αλλά καθισιό??? Ό,τι χειρότερο δλδ μπορεί να σου τύχει!! Πνίγομαι! Ο Ερμής μου, που μάλλον ήτανε ανάδρομος, επιστέγασε και τον επίλογο της εξέτασης που τελείωσε με παρεξήγηση (πώς αλλιώς μέρα που ‘ταν!) μεταξύ εμού και της ιατρού! Καβγάς Νο 2! Και μου είπε κι από πάνω ότι μου μίλησε και καλά! Δλδ αν μου μιλούσε άσχημα τι θα μου έλεγε?
Κεφάλαιο tennis: Δύσκολη και τούτη η μέρα ! Τέννις δεν έπαιξα! Ωστόσο έμαθα καλά πώς είναι να είσαι όχι ο παίκτης αλλά το μπαλάκι:
-Να σε πετάνε από τον έναν στον άλλον, σε οποιεσδήποτε συνθήκες: με αέρα, με κρύο, με ζέστη, με κουτσό πόδι.
-Να σε χτυπάνε οι παίκτες και να το θεωρούν επιτυχία.
-Να σε παρατάν σε μια γωνιά για να πετάξουν τα άλλα μπαλάκια.
-Να σε μαζεύουν κάποια στιγμή, όταν βολέψει, εάν βολέψει.
-Να έχεις καταπονηθεί αλλά κανείς να μη νοιάζεται, γιατί ο στόχος είναι να σε κάνουν ο ένας πάσα στον άλλον.
Και κατάλαβα πως όταν οι παίκτες:
 -έχουν νεύρα,
-είναι αδιάθετοι,
-αγύμναστοι ή
-ανίδεοι από κανόνες παιχνιδιού
μπορούν να σε στείλουν οπουδήποτε, εντός ή εκτός γηπέδου, χασκογελώντας
γιατί...
κάνουν πλάκα και δεν τους νοιάζουν οι κανόνες,
γιατί...
είναι ανίδεοι και δεν ξέρουν που να στείλουν τη μπάλα  ή
γιατί...
 είναι αδύναμοι και δεν μπορούν να βρουν το στόχο.
Και στο κάτω-κάτω και Ίδρωσα και  Καταπονήθηκα και όλα τα συμπτώματα της προπόνησης τα ένιωσα. Εγώ μια φορά όμως σας συστήνω: να μην τολμήσετε να αρρωστήσετε εντός terrain  δημόσιας δωρεάν υγείας!

14 σχόλια:

  1. E vevea na stenaxoriese.....tha xaseis kai toso simantika tournoua!!!!Thes k tennis....(gatomoutsako)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ (ΣΟΦΙΑ)9 Φεβρουαρίου 2011 στις 12:33 μ.μ.

    ΑΠΑΠΑΠΑΑΑΑ.....ΚΑΛΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΥΧΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ? ΟΛΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΚΙ ΕΣΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΕΣ ΤΟΣΟ???? ΑΝΗΚΟΥΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!!
    ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΙΛΕΝΑΔΑ...ΜΗΠΩΣ ΒΑΦΕΙΣ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ ΣΚΟΥΡΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ????
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάλιστα..."πάρ' τους στο γάμο σου να σου πουν και του ΧΡΟΝΟΥ" ή αλλιώς "άμα έχεις τέτοιους φίλους..." (αδέρφια κλπ)...καλάάάάάά.....
    Καλημέρα σας αγάπες μου! (και Pavlos V να φανταστείς ότι δεν ήτανε και τίποτε σοβαρό το θέμα μου έτσι...και πού να ήτανε!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ....Ελλάς το μεγαλείο σου!!!!! Προσκυνώ ίσαμε το χώμα!!!!!!!!!!!!!
    Κοροτσάκι μου γλυκό θυμάσαι τί λέει ο λαός???? Αν έχεις τύχη διάβαινε και ριζικό καρτέρα!!!!!!!!! Εν προκειμένω η τύχη σε ψιλοχονδροεγκατέλειψε αλλά το ριζικό σου ήταν να κάνεις την περιβόητη εξέταση (παρόλο που είσαι και....ξανθομαλλούσα κοπελιά!!!!βεβαίως, βεβαίως!!!).
    Δημόσια δωρεάν υγεία????????? Καταπληκτικό ανέκδοτο!!!!!!! Το αλλο με τον Τοτό το ξέρεις????
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑχχχχχχχχχχ!!!!!Δημόσια δωρεάν υγεία!!!!!!!!!και ξανά μανά ααααααααααχχχχχχχχχ!!!! Θα το ξαναπώ, τί λέει ο λαός??? Άμα δεν έχεις λεφτά πού να ψάξεις να βρεις την υγεία και ειδικά τη δωρεάν???????
    Τί να κάνεις φιλενάδα με ανάδρομο Ερμή??????
    Καβγά και υπομονή!!!!!!!!!!
    Και μετά απόόόόόό όόόόλα αυτά επιμονή και υπομονή για να γιάνει το ποδαράκι και να πίνουμε καφέδες χαλααααααράάάά!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άσε τα φιλενάδα, και βράσε τα!Κι ο Ερμής κανονικά να πήγαινε, κάτι ΜΕ λέει πως τα ίδια θα γινόντουσαν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ και παλι ΑΙΣΧΟΣ!! Καλα ντροπη δεν εχεις επανω σου εσυ? Αλλα καλα λενε ¨ Ουδείς πιο αχαριστος εκ του ευεργετηθέντος.
    Αντι να πεις ενα ευχαριστω και να εκτιμησεις τα οσα γινανε για εσενα και ολες τις θυσιες ολων αυτων των ανθρωπων μας κλεγεσαι και απο πανω??? Καλα τσιπα δεν σου εχει μεινει καθολου?? Κλασσικη γυναικα, βλεπεις το δεντρο και χανεις το υπεροχο δασος που απλωνετε απλοχερα μπροστα σου και σε περιμενει με ανοιχτες αγκαλες να το χαρης. Αλλα που εσυ, που να δεις λιγο πιο περα απο τον μικροκοσμο σου οπου ολα περιστρεφονται γυρο απο την Κωνσταντινα μονο και κανεναν αλλον. Παραπονιεσαι πως δεν βρικες παρκινκ κοντα στο νοσοκομειο και επρεπε να περπατησεις 200 μετρα. Ε και λοιπον? Αμεσως να τα βαλεις με τον φυλακα και την καθαριστρια. Περασε καν απο το μυαλο σου πως επιτηδες σε βαλανε να παρκαρεις τοσο μακρυα για καθαρα ιατρικους λογους? Η καλυτερη εξεταση γινετε οταν ο ασθενης ποναει . Πως πας στον Κυρ Μιτσο τον μηχανικο και σου λεει βαλε το αυτοκινητο να δουλευει να δουμε τη δεν παει καλα? Ετσι και στο νοσοκομειο σε βαλανε να περπατησεις για να δουνε το προβλημα την στιγμη ακριβως που το εχεις και οχι απο περιγραφες που θα τους εδινες. Παραπονιεσε για τον γιατρο που αργησε. Δεν αργησε σε πληροφορω καθολου. Τι να σε εξεταζε για μια ωρα και να καταληξει στην ιδια διαγνωση που κατεληξε σε 2 δευτερολεπτα. Σε αφησε λοιπον να περασεις λιγη ωρα αναμεσα σε αλλους συνανθρωπους σου να γνωριστεις καλυτερα και να βγεις απο το συνδρομο της αποξενωσης που κυριαρχει στις μερες μας . Μετα τα εβαλες με το ταμειο σου. Σαν δεν ντρεπεσαι. Αμεσως δυσπιστια για το τι κανουν με τις εισφορες σου και αν τα δινουν για την ανεγερση καποιου Ναου. Η απαντηση ειναι ναι χτιζουν εκκλησιες για το καλο σου αλλα που να το δεις εσυ στενομυαλη! Εχεις να πεις ΅Βοηθα Παναγια μου¨ στο μελλον τοσες φορες και να κανεις το σταυρο σου για τα οσα σε περιμενουν που θα αναζητας την Εκκλησια. Παραπονιεσε που σε στειλανε στην αλλη ακρη της πολης για να παρεις το παραπεμπτικο. Εσυ δεν ειπες πως δεν γνωριζουμε την πολη που μενουμε? Οριστε τι αλλο θελεις δηλαδη. Δεν φτανει που φροντιζουν να γνωρισεις την καθε γωνια της πολης που μενεις τους βριζεις και απο πανω? Αλλα ειπαμε αχαριστεια και Αγιος ο Θεος. Το μονο που σου δινω δικαιο ειναι για την επιχειρηση Δημοτικης Υδρευσης. Εχεις δικαιο δεν εκανες εσυ λαθος στην πορτα ,αυτοι βαλανε το κτηριο σε λαθος δρομο. Επειτα λοιπον απο επικοινωνια μου με τους ΅Υπευθυνους-Αρμοδιους¨του δημου μου ειπαν πως θα μεταφερουν την υπηρεσια στο σωστο δρομο ωστε να μην ταλαιπωρουντε αθωοι πλην αχαριστοι πολιτες οπως εσυ.Τελος κανεις παραπονα για την εμπειρια σου στον αξονικο. Καταρχην να σου πω πως σιγουρα σου κανανε εξεταση ανταξια των χρηματων που εσυ και το ταμειο σου απλοχερα πληρωσανε. Για την συγκεκριμενη εξεταση δεν χρειαζετε να σε βαλουν ολοκληρη μεσα στον αξονικο και το ολο πραγμα κραταει 2 λεπτα. Εσενα ομως σε βαλανε ολοκληρη μεσα (Πληρωνεις που πληρωνεις) να παρεις ολη την ακτινοβολια οχι μισες δουλειες οπως κανουμε εμεις στο δικο μου νοσοκομειο. Και αντι να πεις ενα ευχαριστω για την επιπλεον ακτινοβολια που τοσο απλοχερα σου δωθηκε εσυ τι κανεις? Μαλωνεις και με την Ιατρο απο πανω. Αισχος Αισχος και παλι Αισχος!!!
    Τελος λες πως σε κανανε μπαλακι του τενις. Σωστα αλλα παλι χανεις την ουσια. Σε κανενε απλα καλυτερη παιχτρια γιατι οπως ολοι ξερουμε και απο πειρας μιας και παιζω πανω απο 15 χρονια για να γινεις καλος στο τενις η βασικη αρχη ειναι να γινεις ο ιδιος το μπαλακι και να σημαδευεις την γωνια που θελεις να πας. Αλλα ειπαμε ¨Ουδεις πιο αχαριστος εκ του ευεργετηθεντος¨

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στο προηγουμενο κειμενο αν πατησεις στο ονομα μου θα ακουσεις και ενα τραγουδακι καταλληλο για την περισταση:):):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. dr.Chris...το blog το βλέπουν και ανήλικα!!!!!!
    Και για να μην αδικήσουμε και το ελληνικό σύστημα, δε με βάλανε ολόκληρη στο φούρνο με πατάτες....ως εδώ τουλάχιστον, σε θέματα ακτινοβολίας, πιστεύω να το έχουνε υπόψη ότι δεν πρέπει να είναι γενναιόδωροι τόόόσο πολύ!ως προς τα άλλα όντως, μετά από μία ενδοσκόπηση κατάλαβα το πόσο αγνώμων ήμουνα, οπότε και ετοιμάζω μία ευχαριστήρια επιστολή για τον Υπ.Υγείας!!!:Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ,ΑΦΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,ΓΙΑΝΤΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ "ΚΑΘΟΣΟΥΝΑ "ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ?ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΤΥΠΟΥ"ΓΥΡΙΖΩ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΑΘΗΝΑ ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ"ΔΕΩ ΠΕΡΝΑΓΕΣ-ΠΕΡΝΟΥΣΕΣ ΤΟΥ ΛΙΝΑΡΙΟΥ ΤΑ ΠΑΘΗ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιατί ΑΘΗΝΑ V έπρεπε "να πάω στο γιατρό εγώ τώρα" (Ζήκος!)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στο κάτω-κάτω όσο και να το λαχτάρΑΓΑ, μου ήτανε αδύνατον γιατί δεν το πάτΑΓΑ! Άσε που ανάγκαζα τη Μαρία και κουβάλΑΓΕ εκτός από εμένα και την πραμάτεια μου (ό,τι κράτΑΓΑ και φόρΑΓΑ)για να με ξεκουράζει, γιατί έβλεπε η καημενούλα ότι πόνΑΓΑ (όχι αστεία!)και με βοήθΑΓΕ η έρμη όσο μπόρΑΓΕ κι εκείνη και με παρηγόρΑΓΕ!Τι να σου πω! Με τόσο πόνο κελαήδΑΓΑ κάθε μέρα (που λεν και στο χωριό μου). Και από τότε το τηλέφωνο βάρΑΓΕ ολημερίς γιατί μου τηλεφώνΑΓΕ από άκρατο ενδιαφέρον (να'ναι καλά το κοριτσάκι μου, έτσι είναι οι φίλες, γι'αυτό κι ο σοφός λαός μας τις έκανε ένα πρόσωπο μετά, ήτοι η "Κουτσή" και η "Μαρία" έγινε μία και η αυτή "Κουτσή ΜΑρία":Ρ)

    ΥΓ: Θα μας δει κανάς Χατζησαββίδης (που υπάρχουν πολλές πιθανότητες)....και θα νομίζει ότι τον κοροϊδεύαμε και πως του πουλΑΓΑΜΕ εξυπνάδες στην Αθήνα. Τότε είναι που δε θα μας συγχώρΑΓΕ με τίποτα!Χαχα!
    (εμ! εξηγήσεις ζήτΑΓΕΣ, πάρτ'τες!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ...(ΖΗΚΟΣ!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κοριτσάκι μου γλυκό μου έλειψες ...(ασχετο με το θέμα βεβαια, απλα ηθελα να το εκφράσω δημοσίως)
    Τώρα επί του θέματος...αχχχ τι να πω και εγώ η έρημη που η δημόσια "υγεία"ειναι δημόσια "κηδεία"???
    θλιβομαι βαθυτατα καθε φορά που πρεπει να αντιμετωπίσω όλο αυτό το χαος!!!και ιδιαιτερα όταν απαξιουν τοσο μα τοσο πολύ όλοι οι παρατρεχαμενοι να πω ...να σου δώσουν έστω και μια απάντηση!!
    εχω βρει όμως την λύση...φιλενάδα
    ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΩ ΠΟΤΕ ...ΘΑ ΦΥΓΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ!!!
    ετσι και αλλιως ακρη δεν βγαινει!!!
    ας συνεχίσουμε λοιπον να έχει ο καθένας το χόμπυ του είτε λέγεται μπάλακι του τέννις είτε σε κάτι μεγαλύτερο μπάλα ποδοσφαίρου.....και Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγάπη μου!!!Τι χαρμολύπη είναι αυτή πρωινιάτικη?Τελικα ευτυχία στη ζωή είναι να έχεις το τέλος που θες?Μηδένα πρό του τέλους μακάριζε...και τέτοια?Ωραία κουβέντα πιάσαμε!Σε φιλώ....
    θα πιούμε καφέ? (άσχετο αλλά ήθελα να κάνω την πρόταση δημοσίως too!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή